logoDespre noi


Anna Mischin imbina calitatea desavarsita cu satisfactia de a purta o tinuta cu personalitate si stil in fiecare zi. Colectiile brandului mizeaza pe materiale rafinate, din fibre naturale, care aduc un plus de distinctie.

Colectia pentru Barbati reinterpreteaza clasicul in cel mai modern mod. Fie ca este vorba de tinute Casual, Business sau de Ceremonie, Anna Mischin este alegerea potrivita daca pui pret pe stil, croi, tesaturi si finisare. Brandul Anna Mischin satisface cele mai exigente gusturi in materie de vestimentatie masculina, readucand in actualitate o tinuta impecabila, destinata barbatului modern, independent, elegant, de succes.

Colectia pentru Femei prezinta tinute sofisticate, ce pun accent pe feminitate. Cu un design fin, elegant, avand in prim-plan atentia pentru detalii, tinutele Anna Mischin sunt alegerea potrivita pentru un look clasic, elegant, dar chic.

Cu o experienta de peste 15 ani in domeniu, brandul Anna Mischin a primit recunoasterea si increderea clientilor.

Experienta Anna Mischin presupune pe langa tinute desavarsite, un serviciu profesional de consiliere vestimentară menita sa va indrume catre cea mai buna alegere a unei tinute, in functie de personalitatea d-voastra, de silueta si trasaturi fizice, de preferinte, de buget sau de evenimentul la care participati.