logoSur Mesure


Sur Mesure este un serviciu exclusivist, creat special pentru a veni in intampinarea dorintelor si nevoilor tale. Alegand serviciul Sur Mesure te vei bucura de o tinuta Anna Mischin, perfect adaptata si potrivita corpului tau.

Serviciul Sur Mesure face ca cele mai frumoase tinute sa fie create in functie de formele, masurile si silueta ta, pentru a-ti scoate in evidenta atuurile si a pune accentul pe personalitatea ta.

Pentru a creea pentru tine tinuta perfecta, fie ca e vorba de o camasa, de un sacou casual, de un costum business, de o rochie, o bluza sofisticata de matase sau de o tinuta de ceremonie, Sur Mesure by Anna Mischin este serviciul care iti este dedicat in totalitate.

Programul Sur Mesure iti ofera posibilitatea ca un consultant Anna Mischin sa devin propriul tau consilier de stil: iti va sti masurile, preferintele si iti va putea face cele mai bune recomandari.

Pentru ca intelegem gusturile exigente ale clientilor nostri si pentru ca apreciem la adevarata valoare timpul d-voastra, va oferim posibilitatea ca unul dintre consilierii nostril sa va viziteze pentru a va prezenta tinutele Anna Mischin. Dupa stabilirea unei intalniri, in locatia aleasa de d-voastra, la ora potrivita pentru d-voastra, consultantii nostri experimentati vor veni si va vor consilia in alegerea tesaturilor, culorilor, designului potrivit in functie de dorintele d-voastra.

Informatii si programari la: 0723.205.485
E-mail: surmesure@annamischin.ro